Thuis ProductenMgO Raadsproductielijn

Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces

Certificaat
China Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd certificaten
China Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
u bent een beste fabriek in China voor mgo raadsmachine

—— amod

wij zijn blij om u fabriek wanneer bezoek vele fabriek in China, hoop te kiezen wij een goede samenwerking voortaan hebben

—— Ali

het is genoegen om u te bezoeken fabriek en opdracht te geven tot u machinaal bewerkt, heeft de hoop allebei van ons een goede toekomst.

—— Ibrahim

Ik ben online Chatten Nu

Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces

Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces
Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces

Grote Afbeelding :  Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CHUANGXIN
Certificering: CE
Modelnummer: Xd-B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: 30000 USD per set
Verpakking Details: CONTAINER
Levertijd: 30 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Levering vermogen: 50 reeksen per jaar

Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces

beschrijving
Materiaal: Staal Garantie: Een jaar
Automatische Grade: VOLLEDIG AUTOMATISCH grondstof: mgo, mgcl2, het netwerk van het vezelgras
cerification: CE frequentie: 50HZ
Type: vrije status Maat: 25m*1.63m*1.7m
Hoog licht:

Bouwmateriaal die Machines maken

,

het paneelmachine van de polyurethaansandwich

Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces

 

1. Product:

     Ongeveer kunnen deze productielijn, waaronder, Lijm uit:spreiden-be*dekken-daying Machine en het Verglazen van Machine materiaal zijn dat de geavanceerde verwerking aan boarad .the boven twee machine s zal geven de magnesiumoxideraad of orinary houten raad bedekken en verglazen. De lijm uit:spreiden-be*dekken-daying Machine kan wood-grain document, pvc-film bedekken. De verglazingsmachine zal overlaied raad met wood-grain document, en maakt de raad met helder licht of saai licht verglazen. De bovengenoemde verwerking zal vroegere het schilderen het werk verwerking vervangen. (omdat het wood-grain document niet wearable is en het heeft geen glansgraad)

 

DE VOORWAARDEN VAN DE MATERIAALbijdrage:

 

frequentie druk materiaal ruimten capaciteit
50HZ 380V 1.7million m2 12M*80M/9M*40M 10KW-15KW

 

2. Technoloyeigenschappen:

     Er is niet enig vereiste over op hoge temperatuur en hoge druk tijdens productieverwerking .the boarad zal in één keer na rol-uitdrijft in de omstandigheden van normale temperation worden gevormd en de normale druk .this is een groen milieu-beschermingsproject, omdat dat er geen afvalwater is, de afvalmaterialen en het afvalgas tijdens zijn productieverwerking .the raad vereisen drogen het op hoge temperatuur, het aan de lucht drogen niet en het water geven finised, en onder de normale temperatuur, zij goed binnen zullen drogen.

 

MGO DE VERGELIJKBARE LIJST VAN DE RAADSconsumptie:

 

Namen van materialen Elke dosering
Magnesium 2,978 yuans
Magnesiumchloride 1.23 yuans
Non-wovens 0,85 yuans
Glasdoek 1.05 yuans
Perliet 0,62 yuans
Zaagsel 0,647 yuans

 

3. Productieproces:

    Alle vereiste componments van de lijn van de hoofdraadsverwerking worden geleverd door Chinese vervaardiging. Daarnaast verstrekken zij al vullende apparatuur zoals mixers.

Grondstoffenlevering

De grondstoffen komen bij de installatie via vrachtwagen en spoorwegvervoer in een verscheidenheid van vormen aan en de verpakkings.mgo macht wordt geleverd via pneumatische aanhangwagen en in buiten 150 ton mobiele silo's genoemd een varken door buizen geleid of de guppy aanhangwagen .mgcl2 wordt geleverd in vloeibare tankervrachtwagen en in buiten 32.000 het landbouwbedrijf houten spaanders van de gallon verticale tank door buizen geleid, worden de grootste goederen geleverd in modulaire containers en buiten plant.the ingeslagen het vergelijkbaar kleinere saldo van grondstoffen, levert in bulk of standaardzakformaat is en opgeslagen binnen de installatie op pallets, worden alle materialen bemonsterd aangezien zij en naar het laboratorium aankomen verzonden om kwaliteitscontrole te handhaven.

Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces 0

 

Het mengen zich en het groeperen platform

Een staalbovenbouw van verscheidene sq 1000. Ft.sits boven het begin van de lijn van de raadsverwerking hief .this platform op of het tweede niveau is waar alle recepteningrediënten voor de raad wordt verzameld, gegroepeerd en gemengd. De ingrediënten kwamen bij het platform via vloeibare door buizen leidende, pneumatische of schroeftransportband aan in partijcontainers zoals 5 tonsilo's en tanks, wordt om het even welk baggedemateriaal voor het recept geopend op de benedenverdieping in een zak-brekende machine en vervoerde omhoog de intermadiateopslag op het platform

De lijn van de raadsverwerking

Het systeem van de raadsmachine is algemene 160 voet lang met alle componenten.

Het vormen zich

Na het ontvangen van het raadsmengsel op de pvc-bladen wordt het mengsel gedrukt door snuifjerollen die de raadsdikte bepalen, kunnen deze rollen aan een verscheidenheid van het uit elkaar plaatsen worden aangepast verstrekkend de raads definitieve dikte.

Stoffenblad

De assen boven de lijn van de raadsverwerking houden spoelen van ingeschakeld glasvezel of basaltvezelmateriaal die in het raadsmengsel worden ontwikkeld, voegt dit sterkte aan de raad toe en de veelvoudige lagen van netwerkmateriaal kunnen het bewijs van de raadskogel zelfs maken.

Vuurvaste Mgo Raadsproductielijn voor Magnesiumoxideraad Productieproces 1

 

Het snijden

De raad vordert onderaan de lijn en in gespecificeerde lengten gesneden die het onderliggende pvc-paneel aanpassen. De lengten van de besnoeiingsraad worden dan uitgeworpen in een drogend dienbladrek dat typisch 18PVC-dienbladen en uitgevoerde raad houdt

Verpakking

De gebeëindigde die raad wordt dan gepalletiseerd in een het palletiseren machine en de rekkap in bundels van mgo raad per het beheer en de kwaliteitscontroleraadspakketten van het pallet.for algemene product geëtiketteerd (partijnummer) wordt verpakt wordt per de kwaliteitscontrolenormen en verplaatst naar of binnen pakhuis of het gebied van de buitenkantopslag.

 

Contactgegevens
Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Kevin

Tel.: 86-18254101233

Fax: 86-531-82985999

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)