Bericht versturen
Thuis Productenmuurpaneel die machine maken

Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering

Certificaat
CHINA Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd certificaten
CHINA Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
u bent een beste fabriek in China voor mgo raadsmachine

—— amod

wij zijn blij om u fabriek wanneer bezoek vele fabriek in China, hoop te kiezen wij een goede samenwerking voortaan hebben

—— Ali

het is genoegen om u te bezoeken fabriek en opdracht te geven tot u machinaal bewerkt, heeft de hoop allebei van ons een goede toekomst.

—— Ibrahim

Ik ben online Chatten Nu

Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering

Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering
Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering

Grote Afbeelding :  Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: chuangxin
Certificering: ce
Modelnummer: Xd-D
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 sets
Prijs: negotation
Verpakking Details: verpakking
Levertijd: 30 DAGEN
Levering vermogen: 10 sets per maand

Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering

beschrijving
productiecapaciteit: 2000sqm Garantie: 1 jaar
Automatische Grade: Automatische
Hoog licht:

muur die machine maakt

,

eps de productielijn van het sandwichpaneel

Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering

 

Volledig de muurpaneel die van het vezelcement machine, mgo de machine van het muurpaneel maken

 

Eigenschappen:     

1.  Hoge graad van automatiseringsmateriaal, het hydraulische openen en sluiten  
2.  Eenvoudig verrichting en hoog rendement, lage arbeidsintensiteit.
3. Controle van de materiaal de automatische temperatuur (de elektriciteit, water, gas kan worden verwarmd), uitwerpingstijd, korte onderhoudsperiode.
4.  Kan prestressed binnenmuur produceren en de buitenmuurraad (schuimraad, samengestelde raad, sandwichpaneel), heeft prestaties het binnenlandse belangrijke niveau van gelijkaardige producten bereikt, jaarlijkse productie van muur 50.000 vierkante meter per jaar ontworpen

2.4 het mengen van materiaal: om de twee minuten om het voeden, het mengen zich, het voeden proces te voltooien. Het vergt slechts plaatst machine. De midden materiële het mengen zich machine wordt gebruikt om het voeden te voltooien, mengen zich, die proces voeden om de vier minuten. Het vergt twee reeksen machine.

 

(3) vormend materiaal, hulpmateriaal (vormende sectie)

3.1 vormend materiaal: de buitengrootte is 25*15*15m. De productiesnelheid is twintig meters per minuut.

3.1.1 de riem van raadsentranceconveyor

3.1.2 het materiële vormen

3.2 de transportband van de raadsuitgang

3.2.3 snijdend (snijdend scheidingsgebied: in normale productievoorwaarden, non-stop snijmachinebehoefte twee mensen)

3.3.1 de controle van de raadsdikte.

3.3.2 het versnellen van outputraad

(4) tweede onderhoudsmateriaal,

4.1 op-de-plankenmateriaal

4.4.1 is de buitenafmeting van de steunauto 2.7 meters * 1.5 meters. Elke auto heeft 25pcs-steunen. Is de steun buitenafmeting 2.5 meters * 1.5 m * 0.1 meters. Om de 7 seconden voltooiden een raad in steunen. Om de 3 minuten voltooien een de autoproces van de vervangings leeg steun. Behoefte 1 arbeider van het zetten van steun, 2 arbeiders van het dragen van steun, 2 arbeiders als bestuurder van bracletauto. (een lift van 3 meters * 1.5 meters)

Behoefte 1000 van de onderhoudsworkshop vierkante meters, die in de zomer geventileerd, en geïsoleerd zijn in de winter.

4.2 overal verkrijgbaar materiaal

4.2.1 uit het vervoeren van raad en malplaatjes van steun.

4.2.2 het scheidingsgebied, gescheiden raad met templated, raad het volledige stapelen door arbeid, en malplaatjelevering in het schoonmaken gebied. (vereis sommige vlakke auto's)

4.3 hulpmateriaal

Één boiler: kies grote luchtventilator, zodat de hete lucht door onderhoudsworkshop door pijp krijgt, onderhoudsworkshop bereikt constante temperatuur, vochtigheid maakt. De temperatuur houdt in 35-45 graden, is de vochtigheid niet minder dan 100%. De stroom van de behoeftelucht.

4.3.2 het ontruimen vormgebied: Twee groepen van vier arbeiders verantwoordelijk voor duidelijk malplaatje, en verzenden ontruimd malplaatje in het vormende lijnmateriaal.

Radioactiviteit

 

Niets


 

III Eigenschap

 1. Anti-aardbeving met lichtgewicht: Gezien zijn gewicht per eenheidsgebied is slechts 1/10 van rode bakstenen muur, heeft het product goede anti-aardbevingsprestaties. Het kan bij de laag-stijgingsbouw en high-rise de bouw worden gebruikt, en het heeft op workshop met de structuur van het staalkader worden gebruikt de voorkeur. Het kan de plaat van het kleurenstaal met zijn betere prestaties vervangen.

2. Snelle en geschikte verrichting: Het kan door raad of combinatie met de droge methode worden geïnstalleerd, en het product kan worden genageld, besnoeiing worden gepland, worden geboord en worden geplakt.

3. Lage uitvoerige kosten: Het product wordt gemaakt van landbouw en industriële afvallen, zodat is de productiekost laag. Met de lage lading van balk en korte bouwperiode, kan het meer dan 20% van techniekkosten na vergelijkbaar geweest met stevige baksteen en holle baksteen drukken.

 4. Energy-saving en milieubescherming: De productieverwerking vergt geen op hoge temperatuur en hoge druk. Zijnd groene milieu-beschermingsenergy-saving bouwmaterialen, heeft het product geen giftigheid, kwaad, verontreiniging en radioactiviteit.

5. Het verhogen van het gebruiksgebied: Op dezelfde voorwaarde hitte-bewaart en geluidsisolatie, met de dunnere plaat, kan het product meer dan 10% gebruiksgebied na vergelijkbaar geweest met hetzelfde gebouw verhogen.

 6. Het hebben van de volgende eigenschappen: het vuurvast maken, waterdicht, anti-effect, zure & alkali bestand en anti-veroudert.

      Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering 0Het hydraulische Comité die van de het Cementmuur van de Schakelaarvezel tot Machine maken Hoge Graadautomatisering 1

 

Contactgegevens
Shandong Chuangxin Building Materials Complete Equipments Co., Ltd

Contactpersoon: Kevin

Tel.: 86-18254101233

Fax: 86-531-82985999

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)